Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i twarogu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryby 1 puszka makreli w pomidorach
ser biały 100 g
keczup pikantny 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i twarogu

Makrelę i ser wkładamy do miski, rozgniatamy widelcem,solimy do smaku i doprawiamy keczupem.Gotowe. Podajemy do pieczywa.
Najlepsza z pieczywem ciemnym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak