Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

  • małe cebule

    2
  • serka naturalnego

    250 g
  • musztarda

  • majonez

  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę oddzielić od skóry, usunąć kości, połączyć z bardzo drobno posiekanymi cebulami i rozgniecionymi widelcem jajkami. Wszystkie te składniki połączyć z serkiem naturalnym, doprawić musztardą, majonezem, solą i pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ziabela 05.04.2012 11:26
dobre i zdrowe
MAR3STA 10.11.2010 16:17
smaczne śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat