pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • majonez

    1 łyżka
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

makrelę rozdrobnić wymieszać z drobno pokrojoną cebulą i jajkiem w małą kostkę. Dodać majonez lub jogurt naturalny i przyprawy. Gotowe:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 27.09.2010 22:14
super
marta639 17.09.2010 21:01
Polecam.
kerukm 04.05.2010 10:04
można dodać ogórka kiszonego dla uzyskania kwaskowatego smaku

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat