Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula 1
natka pietruszki 1 łyżka
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Z makreli oddzielić mięso, tak by nie zostały ości. Rozdrobnić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Makrelę, cebulę i natkę pietruszki dokładnie wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać najlepiej z białym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 09.06.2015 10:00
Przepyszna pasta:)
smakołyk 31.01.2015 22:20
Też taka robię, bardzo dobra
Bernadeta1 31.01.2015 13:22
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak