Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula 1 szt
śmietana 18 proc 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 1 (półtłusty)
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Jajko i cebulkę kroimy w drobną kosteczkę. Makrelę dokładnie obieramy ze skóry i ości. W misce ucieramy wszystkie składniki w jednolitą masę. Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 14.01.2014 21:41
smaczna pasta
Jodaj 28.01.2013 08:58
uwielbiam takie pasty :)
adelajda 17.01.2013 16:47
lubię pasty
Simeo 17.01.2013 14:51
lubię makrelę
fotoviderek 17.01.2013 14:37
Pyszne , szybkie danie, Pycha :)
Anna169Hosz 17.01.2013 14:32
Tradycyjna pasta ale smak nie do zastąpienia- uwielbiam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak