Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
makrela wędzona 1 sztuka
korniszony 2 sztuki
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
musztarda 1 łyżeczka
majonez 2 łyżki
śmietana 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Twaróg i makrelę ugniatamy, rozdrabniamy i mieszamy ze sobą, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy musztardę, majonez i jogurt lub śmietanę. Dalej mieszamy wszystkie składniki w półmisku. Dodajemy pokrojone ogórki i cebulę , łączymy składniki, doprawiamy do smaku. Wszystko urabiamy w jednolitą masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

reniatka 05.12.2012 12:29
świetna pasta do pieczywa
adelajda 03.12.2012 18:26
smaczna !
uqash24 03.12.2012 18:23
rewelacyjna smaczna pasta :)
Ola1984 03.12.2012 18:10
Uwielbiam pastę z makreli :)
IwonaKa 03.12.2012 18:04
robię podobnie tylko zamiast twarogu daje jajka,wypróbuję przepis bo na pewno smaczna ta pasta
natii3624 03.12.2012 17:47
też taką robię! Rewelacja! :)
Monika58 03.12.2012 17:47
pyszne są takie pasty :)
ania20m 03.12.2012 17:46
smakowite :)
Monika111 03.12.2012 17:44
Fajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak