Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z MAKRELI

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makreka wedzona 1 szt
jajko 3 szt
ogórek kiszony 2 szt
cebula 1 szt
kukurydza w puszce 2 łyżki
natka pietruszki 2 łyżki
majonez 2 łyżki
rzodkiewka 4 szt
Pieprz czarny mielony Prymat 0,25 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z MAKRELI

Gotujemy jajka na twardo. Rybkę obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miseczki i rozgniatamy widelcem. Jajka, cebulę, rzodkiewki, ogórki oraz natkę drobno kroimy. Wsypujemy do ryby, dodajemy majonez i pieprz.Wszystko razem dokładnie mieszamy. Można dodać troszkę keczapu dla zaostrzenia smaku pasty. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 25.04.2013 09:07
Polecam naprawde dobra :)
Fiffi 18.11.2012 23:16
bardzo lubię
Aleksandra15 12.11.2012 12:28
Robię bardzo podobną i ją uwielbiam ;-)
jasiek 12.11.2012 12:14
fajna do chlebka
Goya 12.11.2012 12:07
mniam
Barbara/zuza22_85 12.11.2012 12:04
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak