Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
chrzan 1 łyżeczka
natka pietruszki
pieprz
makrela 1 w oleju

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo, obieramy z łupek i kroimy w kosteczkę. Natkę drobno siekamy. Makrele odcedzamy z oleju i przekładamy do miseczki - rozdrabniamy, dodajemy łyżeczka chrzanu
Krok 1 - Pasta z makreli foto
2
następnie dodajemy posiekane jajka - mieszamy, dodajemy posiekaną natkę. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Pasta z makreli foto
3
Podajemy posypaną zieloną pietruszką z pieczywem.
Krok 3 - Pasta z makreli foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasnaj 02.12.2012 19:02
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak