Pasta z makreli

Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 duża
  • biały ser

    25 dag
  • cebule

    2
  • majonez

    2 łyżki
  • Musztarda delikatesowa Prymat

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • szczypior

    kilka piórek
  • jajko ugotowane na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli usuwamy ości, cebule kroimy. Jajka, ser rozgniatamy widelcem. Wszystko łączymy majonezem, musztardą, doprawiamy solą pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
halinka1011 29.12.2011 19:40
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat