Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 500 g
cebula 2 szt
ostra musztarda 1 łyżeczka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Z makreli usunąć wszystkie ości, kręgosłup i skórę.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do miski, dodać musztardę i widelcem rozgnieść rybę z cebulą.
Doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.
Podawać z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 24.06.2012 18:35
mniam
janek64 28.05.2012 14:19
Lubię pasty. Jeszcze tak efektowna dekoracja, super :)
Jastinka 07.04.2011 09:42
niezłe
darus 18.10.2010 15:56
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak