Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula 1 szt
ogórki kwaszone 4 szt
olej 2 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę obczyszczamy ze skóry i ości. Rozdrabniamy i dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę cebulkę. Ogórki ścieramy na tartce o drobnych oczkach. Dodajemy olej, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 19.02.2015 18:45
lubię taka i często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak