Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makrelą.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 1
cebula 1 (mała)
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
makrela 250 z puszki
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makrelą.

Makrelę odcedź z zalewy i przełóż do miski. Jajka pokrój w kostkę, cebulę posiekaj.
Ogórka kiszonego również pokrój w kostkę.
Do makreli dodaj majonez, jajka, ogórka, cebulę, wymieszaj i dopraw do smaku.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 22.01.2014 21:48
mniam! Uwielbiam makrele!
Romanowka 22.01.2014 17:21
idealna ze świeżym pieczywkiem
Megg 22.01.2014 17:16
super smaczna taka pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak