pasta z makrelą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • jajka

    2 szt
  • ogórek konserwowy

    1 duży
  • szczypiorek

  • cebula

    1 średnia
  • sól

  • pieprz

  • majonez

    3-4 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę dobrze obrałam z ości. Cebulę, jajka i ogórka pokroiłam na mniejsze kawałki, szczypiorek poszatkowałam. Wszystko zmiksowałam. Dodałam przyprawy, majonez i musztardę. Zmiksowałam jeszcze raz.

Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
matesko 20.12.2012 13:45
lubię
jola1508 03.09.2012 18:33
lubię taką
anja3107 17.08.2012 09:15
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat