Pasta z łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biały ser

    500 g
  • sól

    do smaku
  • Szczypiorek cienki

    do smaku
  • koperek

    do smaku
  • jogurt naturalny

    do smaku
  • pasta rybna

    z łososia g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Biały, chudy ser kruszymy widelcem. Mieszamy z pastą rybną z łososia i posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Doprawiamy solą, pieprzem według uznania. Dodajemy jogurt naturalny w celu nadania lżejszej konsystencji.
Pastę polecam w diecie białkowej.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 10.02.2013 22:54
Smaczna
Katarzyna59 23.06.2012 16:53
super
[email protected] 15.06.2012 14:11
pycha
[email protected] 15.06.2012 14:11
pycha
zuzanna_z 28.04.2012 12:30
pomysłowe
bami 22.04.2012 22:12
To może być smaczna pasta :)
Ada-Gaba 17.01.2012 07:26
smaczne
aga130982 24.08.2011 07:20
mniam
Agnieszka/picola 10.08.2011 11:16
dobre
Rique 04.08.2011 08:56
uwielbiam pasty z ryb!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat