Pasta z łososia i sera białego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    100 g
  • ser biały

    100 g
  • koperek

    1 łyzka
  • chrzan tarty

    1 łyżeczka
  • sól, pieprz

  • majonez

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia utrzeć z serem, dodać pozostałe składniki. Doprawić solą i pieprzem. Nakładac na kanapki

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat