Pasta z kurczaa i pieczarek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    15 dag
  • masło

    1 łyżka
  • natka

    2 łyżki
  • filet z kurczaka

    15 dag pieczony
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę poszatkuj, podsmaż na maśle, przypraw do smaku. Zmiel razem z mięsem. Wymieszaj z natką i ziołami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marta639 17.09.2010 21:35
dobre
marta639 17.09.2010 21:35
mniam
iwona332 16.09.2010 14:11
super
sylwiachmiel 12.05.2010 14:14
pycha...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat