Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z koziego serka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser kozi 1 łyżka
roszponka
ogórek zielony
jajko 1 sztua
sól i pieprz
szczypiorek usiekany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z koziego serka

Jajo gotujmy na twardo, obieramy i studzimy. Do miseczki wkładamy serek, jajko, połowę szczypiorku i widelcem ucieramy na jednolitą masę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ogórka kroimy na plasterki. Smarujemy pastą pieczywo, układamy ogórka, listki roszponki i posypujemy resztą szczypiorku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 23.11.2016 21:38
jak ja uwielbiam takie pasty kanapkowe
Marta1986 23.11.2016 19:03
apetycznie wyglada
Futka 23.11.2016 14:41
Przepyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak