Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek.

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
musztarda 1 łyżka
przecier pomidorowy 1 łyżka
majonez 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
szczypiorek usiekany 2 łyżki
oliwa kropla

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek.

1.Ugotowane jajka ostudzić,obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub drobno pokroić.
2.W miseczce rozetrzeć musztardę i przecier pomidorowy.
3.Dodać jajka,oliwę i majonez ,wymieszać.
4.Na koniec przyprawić do smaku solą i pieprzem,dodać szczypiorek i wymieszać.
5.Przed podaniem schłodzić w lodówce około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 09.04.2017 15:57
Dziękuję:)
gusia1000 15.04.2015 22:46
Znakomita do pieczywa.
Jagódka77 05.03.2015 22:24
zapowiada się pysznie
marcia7 28.02.2015 15:30
dobra na śniadanka
Babeczka35 28.02.2015 11:28
Dziękuję:)
Franciszek 28.02.2015 11:13
Jakaś nowa pasta
AgaS10 28.02.2015 10:43
lubię pastę z jajek:)
Lucan 28.02.2015 10:02
inna niż zawsze robię,ciekawe:)
pestka 28.02.2015 09:09
smaczne śniadanie
Agnieszka-87-25 28.02.2015 08:39
apetyczna jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak