Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek i szczypiorku.

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
szczypiorek pół pęczka
musztarda do smaku
chrzan tarty do smaku
sól do smaku
majonez 2 łyżki
czubrica zielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek i szczypiorku.

1. Jajka gotujemy na twardo, ugotowane studzimy i obieramy ze skorupek. Następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach.

2. Szczypiorek myjemy i dokładnie osuszamy, następnie drobno siekamy.

3. Jajka mieszamy z majonezem i szczypiorkiem, chrzanem i musztardą według uznania. Na koniec przyprawiamy do smaku solą i czubrycą.

4. Pastę podajemy od razu lub schłodzoną z lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 06.04.2016 19:56
Dziękuję i polecam:)
kuchcik89 06.04.2016 12:47
idealna na sniadanko :)
pestka 06.04.2016 11:43
bardzo smaczne śniadanie
Damiano
Damiano 06.04.2016 09:44
lubię taką pastę
Maridka19 06.04.2016 08:43
Ja też bardzo często robię domowe pasty są bardzo pyszne :) Twoja pasta również wygląda pysznie :)
gosia56 06.04.2016 08:09
prosta i pyszna pasta;)
Babeczka35 06.04.2016 08:07
Dziękuję:)
gusia1000 06.04.2016 00:05
Bardzo dobra pasta.
IKrakowianka 05.04.2016 23:53
świetna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak