Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek i serka wiejskiego

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

serek wiejski 200 gram
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
sól i pieprz

Opcjonalnie

szczypiorek

Porada

Tym razem zaprezentuję Wam zdrowszą i podstawową wersję pysznego smarowidła. Uwielbiam ją i często podjadam w wersji solo. Jest bardzo prosta, a jednocześnie uroczo prezentuje się jako przekąska w formie mini kanapeczek.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek i serka wiejskiego

Jajka z serkiem wiejskim należy zblendować do uzyskania jednolitej konsystencji.
(Jajka można też zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.)
Całość doprawić do smaku.
(Można wmieszać szczypiorek.)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Diana Rusiłowicz 03.09.2017 17:50
Dziękuję i polecam.
gusia1000 01.09.2017 10:43
Dobra pasta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak