Pasta z jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • szczypiorek posiekany

  • jajko ugotowane na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, przecisnąć jajka przez praskę, dodać pokrojony szczypiorek, majonez, doprawić pieprzem i solą, wymieszać.
Smarować pieczywo masłem i pastą jajeczną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 19.04.2011 23:09
Dobra na chleb, czy bułkę.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat