Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 sztuka
cebula 1 szklanki
majonez 2 łyżki
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek

Jajka ugotowane na twardo, kroimy w kostkę i rozgniatamy widelcem na jednolitą masę, dodajemy pokrojoną drobno cebulę doprawiamy solą i pierzem a na końcu łączymy wszystko 1,2 łyżkami majonezu. Podajemy na kanapkach posypane szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 07.03.2014 14:07
lubię takie śniadanie
gosiag 06.03.2014 18:56
super pasta
stef 06.03.2014 17:41
Lubię to!!!
Lidzia 06.03.2014 16:34
Pyszności.
patryska76 06.03.2014 16:13
Piękne zdjęcie ;-)
artur7 06.03.2014 15:45
tez taka robie
natalia.doradca 06.03.2014 15:22
Doskonała :)
dada 06.03.2014 15:21
Jajeczka w formie pasty - zawsze the best

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak