Pasta z gotowanej wołowiny do chleba :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 25 dag chudej wołowiny gotowanej z zupy,2-3 łyżki majonezu ( gęsty ),2 łyżeczki musztardy

  • sól, pieprz mielony, gałka muszkatołowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wołowinę oczyścić z wszelkich włókien i tłuszczyków i zmielić .Dodać majonez i musztardę .Doprawić solą , pieprzem i mieloną gałką muszkatołową .Dobrze wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat