pasta z fety

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • feta

    1op.
  • ząbek czosnku

  • orzeszki pini (prażone)

    2łyżki
  • natka pietruszki

    12listków
  • oliwa

    4łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fetę pokruszyć,wymieszać z przeciśniętym czosnkiem,orzeszkami pinii i posiekaną natką.Przełożyć do blendera,dodać oliwę,utrzeć na jednolitą masę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat