pasta z bryndzy

pasta z bryndzy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    50 g
  • margaryna

    10 g
  • cebula

    10 g
  • natka pietruszki

    1 łyżeczka
  • papryka mielona

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć dodać bryndzę i ponownie utrzeć na jednolitą masę do masy dodać cebulę i natkę oraz paprykę wymieszać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat