Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z BIAŁEJ FASOLI

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola Jaś 150 g
oliwa 50 ml
czosnek ząbki 2 szt
cebula 1 szt
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
Majeranek suszony Prymat 1 szczypta
sok z cytryny 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z BIAŁEJ FASOLI

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Namoczoną przez noc fasolę gotujemy do miękkości, odcedzamy, dodajemy oliwę, posiekany czosnek oraz przesmażoną cebulkę.

Doprawiamy do smaku i wszystko razem dokładnie ugniatamy.

Podajemy z prażonymi ziarnami słonecznika i świeżą zieleninką.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 23.06.2016 10:32
fajna pasta
IKrakowianka 22.06.2016 23:06
Super pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak