pasta z awokado do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • awokado

    1 sztuka
  • majonez

    2 łyzki
  • sok z cytryny

    1 łyzka
  • czosnek

    1 ząbek
  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do blendera wrzucamy wydrążony miąższ awokado, jajka na twardo, sok z cytryny, czosnek. Wszystko miksujemy na gładka masę, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rjustysia 03.09.2012 10:14
Uwielbiam awokado, ale w takiej wersji jeszcze go nie próbowałam.
Hanna5 16.08.2012 18:37
uwielbiam
Aleksandra15 16.08.2012 18:11
Nidy nic nie robiłam z awokado, chyba musi być w końcu ten pierwszy raz ;-)
elficzna 16.08.2012 17:16
bardzo lubie takie pasty pychotka
ewka1978 16.08.2012 16:42
ciekawe jak smakuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat