Pasta z awokado

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • awokado

    1 szt
  • cebula

    1/2 szt
  • ząbek czosnku

    1/2 szt
  • jajka ugotowane na twardo

    2 szt
  • sok z cytryny

    2 łyżeczki
  • majonez

    2 łyżeczki
  • koper świeży

    2-3 gałązki
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do blendera wrzucić wydrążony miąższ awokado, jajka ugotowane na twardo, czosnek, cebulę, sok z cytryny i majonez. Zblendować na gładka masę, na koniec dodać posiekany drobno koperek i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
VioletoweKucharzenie 15.06.2016 14:03
apetyczna ta pasta!
jagoda5913 15.06.2016 00:27
muszę wypróbować
Katarzyna59 14.06.2016 22:16
bardzo dobra
MAR3STA 14.06.2016 22:06
pyszne na śniadanie
benka 14.06.2016 20:05
Fajna pasta, można używać zamiast masła.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat