Pasta w wędzonej ryby

Pasta w wędzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 sztuki
  • ogórek konserwowy

    2 sztuki
  • majonez

    2 łyżki
  • smietana 18%

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Pasta w wędzonej ryby foto
szykujemy składniki potrzebne do przyrządzenia pasty rybnej
Krok 2 - Pasta w wędzonej ryby foto
ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę
Krok 3 - Pasta w wędzonej ryby foto
rybę obieramy od ości dodajemy pokrojone ogórki rozdrabniamy i mieszamy widelcem
Krok 4 - Pasta w wędzonej ryby foto
dodajemy majonez śmietanę doprawiamy do smaku solą i pieprzem mieszamy wszystko razem
Krok 5 - Pasta w wędzonej ryby foto
I tak przyrządzona pasta jest gotowa do smarowania pieczywa.Pycha:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adelajda

24.02.2013 17:59
lubię pasty !

kokoszka

24.02.2013 17:41
dobre

Karolina44

24.02.2013 17:34
MMM pycha:)

2milutka

24.02.2013 17:28
i smaczny:)

mysza75

24.02.2013 17:27
Fajny pomysł :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat