Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta w wędzonej ryby

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuki
ogórek konserwowy 2 sztuki
majonez 2 łyżki
smietana 18% 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta w wędzonej ryby

Kroki postępowania

1
szykujemy składniki potrzebne do przyrządzenia pasty rybnej
Krok 1 - Pasta w wędzonej ryby foto
2
ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę
Krok 2 - Pasta w wędzonej ryby foto
3
rybę obieramy od ości dodajemy pokrojone ogórki rozdrabniamy i mieszamy widelcem
Krok 3 - Pasta w wędzonej ryby foto
4
dodajemy majonez śmietanę doprawiamy do smaku solą i pieprzem mieszamy wszystko razem
Krok 4 - Pasta w wędzonej ryby foto
5
I tak przyrządzona pasta jest gotowa do smarowania pieczywa.Pycha:)
Krok 5 - Pasta w wędzonej ryby foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 24.02.2013 17:59
lubię pasty !
kokoszka
kokoszka 24.02.2013 17:41
dobre
Karolina44 24.02.2013 17:34
MMM pycha:)
2milutka 24.02.2013 17:28
i smaczny:)
mysza75 24.02.2013 17:27
Fajny pomysł :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak