Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo-tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 10 dag
szczypiorek 1/2 pęczek
sól
tuńczyk kawałki w oleju 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo-tuńczykowa

Masło ucieramy na gładką masę, dodajemy roztartego tuńczyka, posiekany szczypiorek. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak