Pasta twarogowo-tuńczykowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    10 dag
  • szczypiorek

    1/2 pęczek
  • sól

  • tuńczyk kawałki w oleju

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło ucieramy na gładką masę, dodajemy roztartego tuńczyka, posiekany szczypiorek. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat