Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo-porowo-jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 30 dag
por 1 kawałek
jaja 4 sztuki
majonez 2 łyżki
śmietana 1 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo-porowo-jajeczna

Kroki postępowania

1
Ser wyrabiamy z majonezem i śmietaną, doprawiamy. Dodajemy posiekany por.
Krok 1 - Pasta twarogowo-porowo-jajeczna foto
2
Całość mieszamy.
Krok 2 - Pasta twarogowo-porowo-jajeczna foto
3
Dodajemy jajka starte na grubej tarce. Mieszamy.
Krok 3 - Pasta twarogowo-porowo-jajeczna foto
4
Smacznego!
Krok 4 - Pasta twarogowo-porowo-jajeczna foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaprysiek 08.03.2014 14:50
Zdrowa, szybka i smaczna pasta na postne kanapki.
ssylwiaa 16.12.2013 14:49
lubię wszelkiego rodzaju pasty ;)
Gracer 15.12.2013 19:58
super przepis
Katarzyna/kate1980 15.12.2013 18:50
jakie pyszności
aginaa 15.12.2013 16:49
lubie taka paste
Megg 15.12.2013 16:39
smaczna pasta do pieczywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak