Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z dodatkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg zmielony 500 g
masło 2 łyżki
ogórek zielony 1/2 sztuki
papryka czerwona 1/2 sztuki
cebula biała 1/2 sztuki
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
sól i pieprz

Porada

Tak naprawdę możemy dodać dowolne, ulubione warzywa.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z dodatkami

1. Ser rozgnieść widelcem, dodać masło. Wymieszać na jednolitą masę. 2.Warzywa i szczypiorek pokroić w drobną kostkę, dodać do serka.
3.Doprawić solą i pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MałaMi89 14.03.2016 12:16
Pyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak