Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa do chlebka z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 12% 3 łyżki
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa do chlebka z tuńczykiem

Twarożek wkładamy do miski i ugniatamy razem z kawałkami tuńczyka. Następnie dodajemy 1 drobno skrojony ząbek czosnku, sól i pieprz do smaku. W celu uzyskania jednolitej konsystencji dodajemy śmietanę. Smarujemy kanapeczki i zajadamy na śniadanko:-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 11.01.2014 16:23
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak