Pasta twarogowa do chleba

Pasta twarogowa do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    1/2 kg
  • chrzan tarty

    10 dag(może być ze słoiczka)
  • marchewka

    10 dag
  • seler

    10 dag
  • sól do smaku

  • Papryka słodka mielona Prymat

    do smaku
  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wykonanie:
Marchewkę, selera obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać zmielony ser, przyprawić do smaku, wymieszać z olejem i chrzanem według uznania, ale tak aby pasta nie była za rzadka, podawać na pieczywie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jejkuchnia 30.09.2017 08:33
Mniam, z chrzanem musi być pyszna. ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat