PASTA TWAROGOWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    1 szt
  • śmietana

    5 łyz
  • sól, pieprz

  • twaróg

    15 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser rozrobić i wymieszać z rybą wędozną i dooac smeitanę i posiekany szczypiorek doprawić do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 14.10.2012 16:31
dodałam jedno jajko do smaku

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat