Pasta twarogowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    20 dag
  • cebula

  • śmietana 30%

    1 łyżka
  • majonez

    1 łyżeczka
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser rozgniatamy dokladnie łyzeczka, dodajemy ok 1/4 cebuli pokrojoną w kostke lub piórka, mieszamy z majonezem i śmietana oraz doprawiamy do smaku. Paste nakładamy na chleb i jemy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
accee 05.04.2011 22:40
Smaczne
Mati13 24.02.2011 14:38
wyglada smacznie:)
Magdalena/26Mooi 17.02.2011 13:12
napewno pyszna;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat