Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta tuńczykowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko 2 szt
papryka czerwona 0,5 strąka
majonez 1 łyżka
keczup łagodny 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta tuńczykowa

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w drobną kosteczkę. Tuńczyka dokładnie odsączamy. Do miseczki przekładamy tuńczyka, jajka, paprykę, dodajemy majonez i keczup i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Podajemy jako pastę do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 21.01.2014 08:11
Super na kanapeczki
Marlenka.S 20.01.2014 22:20
musi być na prawdę pyszna
Mysiunia 20.01.2014 21:50
znakomita :) bardzo taką lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak