Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta szpinakowa idealna na grill

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
ząbki czosnku 3
jugurt grecki 1 opakowanie
przyprawa do zup do smaku
zupa 1 cebulowa

Przepis i sposób przygotowania na: pasta szpinakowa idealna na grill

Rozmrozić szpinak, następnie go odcedzić i posiekać. Zupę w opakowaniu rozwałkować. Wymieszać jogurt ze szpinakiem, zupą cebulową i czosnkiem. Pozostałe przyprawy dodać do smaku. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ziabela 03.07.2011 16:20
wszyscy chwalą a zrobił ktoś?? można dodać ser feta i powstanie deep do krakwerów:D
Natalia40 22.06.2011 14:53
idealna
traktorek 21.06.2011 21:39
bardzo ciekawe
eli82 21.06.2011 16:46
wow !
ziutula
ziutula 21.06.2011 16:20
coś nowego!!!! na pewno spróbuję bo lubię szpinak...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak