pasta śliwkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śliwki świerze

    20 dag
  • cynamon

    do smaku
  • stewia

    5 kropli
  • twarożek

    20 (0% tłuszczu)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sliwki wydrylować . Pokroić na drobne kawałki. Przesmażyć kilka minut n patelni. J zamiast tłuszczu użyłam bezkaloryczny preprat Brykley & Jennsen.Widelcem masę rozgnieść . Połcyś z serem. Posłodzić do smaku . Ja użyłam stewii. Dodać wg uznania cynamon

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pietruszka 13.09.2012 08:18
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat