Pasta śledziowo- serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledź

    25 dag
  • śmietana

    3,5 łyżki
  • ser biały

    30 dag
  • cebula

  • papryka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzia po wymoczeniu, oczyścić, oddzielić filety i usunąć z nich ości. Cebulę drobno posiekać. Ser, śledzia i cebulę przepuszczamy przez maszynkę. Do masy dodać śmietanę i paprykę. Starannie wyrobić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ada-Gaba 16.02.2014 07:55
bardzo dobra
Katarzyna/kate1980 24.01.2013 21:44
pomysłowa
Margo1 23.08.2012 21:50
chyba takiej nie jadłam
Margo1 23.08.2012 21:50
chyba takiej nie jadłam
babcia 18.07.2012 08:02
fajna
babcia 18.07.2012 08:02
fajna
Kikiriki 03.05.2012 08:08
super
Elżbieta15 17.04.2012 23:29
nie znałam takiej
eduszo 02.04.2012 08:12
Też taką robie.
Magdalena1110 08.03.2012 18:30
musi być dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat