Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet ze śledzia 3 szt
cebula 1 szt
masło 5 dag
Pieprz biały mielony Prymat 1/2 łyżeczki
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa

Śledzie i cebulę zmielić. Rozetrzeć dokładnie z posiekanym jajkiem i masłem, doprawić białym pieprzem. Pasta doskonała do smarowania pieczywa, zwłaszcza ciemnego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 01.11.2013 13:14
rozumiem, że śledziki solone...
artur7 29.08.2011 09:28
smaczne
jasiek 28.03.2011 11:45
może być fajne na kanapeczke
1j1o1l1a1 03.03.2011 23:16
nie robiłam ale pewnie smakowałaby mi :)
AgaS10 17.02.2011 09:07
robimy pasty śledziowe:)
berys18 15.02.2011 09:13
śledziowej pasty jeszcze nie jadłam, muszę koniecznie wypróbować
szajba2 05.01.2011 15:33
lubię pastę
rakow2
rakow2 02.10.2010 10:10
też lubię pastę rybną na kanapki
Barbara55 15.08.2010 12:36
robię taką pastę ale z innymi rybami
halina17 08.06.2010 22:01
Lubię śledzie więc pasta dobra na kanapki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak