Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta śledziowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 10 dag
cebukla 1 szt
jabłko 1 szt
żółtko jajek 2 szt
pieprz
kolendra 1 łyżeczka
matijasy 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta śledziowa

śledzie wraz z żółtkami i obranymi cząstkami jabłka zemleć w maszynce. Cebulę obrać i zetrzeć na szklanej tarce . Masło utrzeć na puszystą masę , dodać zmielone produkty , cebulę oraz kolendrę i pieprz. Całość dalej ucierać na jednolitą masę . Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piotereq 28.06.2011 17:04
fajne
Marta92 14.03.2011 08:43
ciekawe :)
suzana 10.03.2011 09:44
fajne
annagebalska 10.03.2011 09:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak