Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta śledziowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 2 szt
masło 4 łyżki
chrzan ze słoika 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta śledziowa

Filety myjemy i kroimy na kawałki,dodajemy masło,chrzan oraz pieprz ii miksujemy na papkę.Przekładamy pastę do miseczki ,przykrywamy folią przezroczystą i wstawiamy do lodówki na godzinę.Taka pasta najlepiej smakuje z żytnim chlebem z dodatkiem plasterków cebuli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 06.05.2012 16:05
swietny pomysl
Grazyna0211 27.08.2011 10:02
świetna
Krystyna32 24.04.2011 07:16
pyszne
bami 18.02.2011 17:14
Bardzo fajny pomysł! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak