Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser topiony 250 g
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez tradycyjny
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna

Ser rozetrzeć w misce widelcem. Jajka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Ser połączyć z jajkami. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać majonez i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

meg1984 22.02.2013 21:25
robię podobną, często jadam na kolacje:)
aisza1 23.01.2013 14:52
pycha
Milena87 22.01.2013 20:44
ostatnio taką robiłam, bardzo smaczna:)
kate.500 14.04.2012 11:46
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak