Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo rybna z nutą tajską

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 180 g - chudy
śledzie 1 puszka - śledzie w sosie tajskim
ketchup pikantny 1 łyżka
szczypiorek do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo rybna z nutą tajską

Do miseczki przekładamy twaróg, który następnie rozgniatamy przy pomocy widelca. Puszkę rybą otwieramy, rozdrabniamy i wraz z sosem tajskim przekładamy do twarogu. Następnie dodajemy ketchup i całość dokładnie mieszamy do połączenia składników. Szczypiorek drobno siekamy. Pastę nakładamy na świeże pieczywo i dekorujemy szczypiorkiem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasnaj 06.04.2015 19:32
świetna kanapkowa pasta
fotoviderek 13.03.2015 20:06
Chętnie bym skosztował :)
barbara11561 13.03.2015 19:49
lubię takie pasty:)
gosia56 13.03.2015 18:53
Na pewno pyszna pasta;)
Maridka19 13.03.2015 16:39
Takiej pasty jeszcze nie jadłam ale znakomicie wygląda :)
Adamorek 13.03.2015 16:30
egzotyka na bułce
Joannasz3190 13.03.2015 16:15
Pyszności :)
IwonaDD 13.03.2015 15:53
brzmi i wygląda pysznie!
Sroczka 13.03.2015 15:44
Pyszna pasta na kanapki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak