Pasta serowo-jajeczna.

Pasta serowo-jajeczna.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    10 dag
  • jajka

    2 szt
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • czosnek

    1 ząbek
  • majonez

    2 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Ser i jajka zetrzeć na tarce o średnich oczkach dodać posiekany szczypiorek,przeciśnięty przez praskę czosnek,majonez i musztardę.
Osolić,dodać pieprzu i całość dokładnie wymieszać.
Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ela15

26.06.2016 18:04
bardzo dobra

adelajda

14.03.2016 14:13
Lubię pasty z jajek :)

Katrina.u

23.02.2016 15:10
też taką robię, pycha :)

Renata9

22.02.2016 20:11
Smaczna pasta do chlebka, czy też bułeczki :-)

UrszulaS

22.02.2016 19:38
zjadłabym kanpeczke z taka pasta :)

Bernadeta1

22.02.2016 19:34
bardzo lubię pasty jajeczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat