Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 10 dag
jajko 2 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
czosnek 1 ząbek
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna.

Jajka ugotować na twardo.Ser i jajka zetrzeć na tarce o średnich oczkach dodać posiekany szczypiorek,przeciśnięty przez praskę czosnek,majonez i musztardę.
Osolić,dodać pieprzu i całość dokładnie wymieszać.
Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 26.06.2016 18:04
bardzo dobra
adelajda 14.03.2016 14:13
Lubię pasty z jajek :)
Katrina.u 23.02.2016 15:10
też taką robię, pycha :)
Renata9 22.02.2016 20:11
Smaczna pasta do chlebka, czy też bułeczki :-)
UrszulaS 22.02.2016 19:38
zjadłabym kanpeczke z taka pasta :)
Bernadeta1 22.02.2016 19:34
bardzo lubię pasty jajeczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak