Pasta serowo-jajeczna.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    10 dag
  • jajko

    2 szt
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • czosnek

    1 ząbek
  • majonez

    2 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Ser i jajka zetrzeć na tarce o średnich oczkach dodać posiekany szczypiorek,przeciśnięty przez praskę czosnek,majonez i musztardę.
Osolić,dodać pieprzu i całość dokładnie wymieszać.
Podawać z pieczywem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 26.06.2016 18:04
bardzo dobra
adelajda 14.03.2016 14:13
Lubię pasty z jajek :)
Katrina.u 23.02.2016 15:10
też taką robię, pycha :)
Renata9 22.02.2016 20:11
Smaczna pasta do chlebka, czy też bułeczki :-)
UrszulaS 22.02.2016 19:38
zjadłabym kanpeczke z taka pasta :)
Bernadeta1 22.02.2016 19:34
bardzo lubię pasty jajeczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat