Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta serowa do krakersów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony śmietankowy duży 1 szt.
serek homogenizowany 1 szt.
czosnek 2 ząbki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
krakersy 1 paczka
ser żółty 250 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta serowa do krakersów

1. Ser żółty zetrzeć na tarce o małych oczkach.
2. Czosnek przecisnąć przez praskę.
3.Wszystkie rodzaje serów umieścić w jednej miseczce i wymieszać na gładką masę razem z czosnkiem.
4. Doprawić maggi oraz pieprzem według uznania.
5. Łyżkę masy umieści na krakersie i udekorować połową winogrona.
7. Świetne jako przekąska lub dodatek do wszelkich win.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 26.01.2013 20:21
bardzo smaczne
ewaa 21.06.2011 21:04
smaczna
Kate131 29.11.2010 09:48
świetna, już czuję ten smak!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak