Pasta serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • śmietana

    3-4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • twaróg

    20 dag
  • jajko ugotowane na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser rozprowadzić śmietaną, dodać posiekany drobno szczypiorek i jajka. Dodać sól, pieprz do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat