Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta ryżowo pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
cebula 1 szt
ryż 1 woreczek
pieprz
pasta pomidorowa 3 łyżki
korniszony 4 szt
Bulion grzybowy 1 kostka
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta ryżowo pieczarkowa

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie . Po ugotowaniu studzimy . Na patelni podsmażamy posiekaną cebulkę z pokrojonymi pieczarkami . dodajemy pastę pomidorową ,pokruszona kostkę bulionową grzybowa i doprawiamy papryką słodką w proszku . Mieszamy . dodajemy ugotowany ryż . Mieszamy chwilę smażymy . Dodajemy pokrojone korniszony .Mieszamy . Doprawiamy pieprzem do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 06.08.2012 06:33
apetyczna
aginaa 05.08.2012 21:59
wspaniałe
agaK. 05.08.2012 14:29
fajna
Agnieszka54 05.08.2012 11:20
zapewne pyszne
Konczi 05.08.2012 08:21
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak