Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z groszkiem według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dymki ze szczypiorkiem 1 sztuka
groszek konserwowy 1 łyżka
marchewka ugotowana 1 malutka
ryba 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z groszkiem według Agi

Dymkę razem ze szczypiorkiem kroimy w drobniutką kosteczkę,przekładamy razem z rybą do miseczki,dokładnie mieszamy,dodajemy groszek i marchewkę pokrojoną w drobną kostkę.Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 19.02.2012 18:30
pycha
Krystyna32 15.01.2012 09:06
extra
Kuchareczekjeden 05.07.2011 21:23
świetna
piotereq 20.06.2011 09:29
fajna
Justyna Jussstiii 12.06.2011 13:33
super
Emilia22 06.06.2011 16:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak